Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Familjen Goop tackar för allt stöd

Foto: TR BILD
Olle Goop. Foto: TR BILD
Publicerad:

Vi vill tacka alla varma och fina människor, både inom och utanför travvärlden, som hört av sig men också alla personer vi träffat. Stödet har varit varmt och hjärtligt. Det värmer oss något otroligt i denna svåra stund. Vi känner ett oerhört stöd och en stor omtanke från alla fina människor.

Vad som glädjer oss oerhört mycket är att alla verkligen har uppfattat pappa precis så som pappa var. Han var en människa som hade tid för alla, som alltid var vänlig och uppskattade alla.

Vi har valt att ha begravningen endast för de närmaste då vi känner att det är så pappa själv hade velat ha det. Vi är en liten familj och vi har alltid varit väldigt nära varandra. Olle uppskattade hela tiden det lilla och var aldrig ute efter det stora.

Jag har gemensamt med mamma och med ansvariga för Björntaget beslutat att förhandla om Björntaget till Olle Goops Minnesfond och i stället för kondoleanser och blommor till begravningen önskar vi i stället bidrag till minnesfonden. Vi kommer att bredda ansökningsmöjligheterna i fonden för att skapa större möjligheter för fler att söka bidrag. Pappa och jag tycker väldigt mycket om bredden i travsporten, att travet är till för oss alla. Fokus i Olle Goops Minnesfond kommer vara just detta.

Texten är skriven av Travronden efter samtal med Björn Goop.

FAKTA

Olle Goops Minnesfond

Begravning sker den 20 maj i den närmsta kretsen. I stället för kondoleanser och blommor önskar vi bidrag till en minnesfond för Olle Goop. Insamling sker via Björntaget.

Swisha ditt bidrag till 123 228 27 54 eller använd bankgiro 5467-6218. Alla bidrag kommer att uppmärksammas och tackas.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.