Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nu får svenska spelare möjlighet att spela in i monsterpotter

Foto: TR BILD
Foto: TR BILD

ATG:s spelportfölj blir mer och mer omfattande. Under söndagen kom beskedet som många svenska storspelare väntat på – från och med onsdag kommer ATG:s kunder att kunna spela till galopptävlingarna i Hong Kong - med miljardomsättning varje tävlingsdag.

Publicerad:

Det hör inte till ovanligheterna att ATG erbjuder möjligheten till spel på andra marknader än Europa. Australien och USA är återkommande spelprodukter, liksom Dubai när dessa rider under vintermånaderna. Nu kommer ATG med en nyhet som lär attrahera storspelarna i Sverige. Från och med onsdag kommer svenska spelare kunna spela till Hong Kongs galopptävlingar - tävlingar som det omsätts miljardbelopp på - varje tävlingsdag. 

Säsongen i Hong Kong består av 88 tävlingsdagar. Ordinarie tävlingsdagar är onsdagar och söndagar, där onsdagstävlingarna oftast rids från Happy Valley, en bana mitt i centrala Hong Kong, samtidigt som söndagstävlingarna avgörs från Sha Tin, strax utanför centrum.

- Vi är glada att kunna erbjuda galopp i världsklass och fortsätta skapa underhållning som förhoppningsvis kan vara små ljuspunkter i en tid hårt präglad av corona-pandemin och följderna av den, säger Nicklas Jonsson Head of Horse Betting på ATG.

Onsdagstävlingarna som rids kvällstid i Hong Kong kommer starta vid 12.45, samtidigt som söndagstävlingarna startar runt 06.30 svensk tid.

ATG kommer erbjuda spel på Vinnare, Plats, Tvilling och Trio i gemensam pool, samt V4 i egen svensk pool.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS