Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Danska travprofilen Carsten Bundgaard är död

Foto: TR BILD
Carsten Bundgaard tillsammans med Peter Jarvén på Charlottenlund 2009. Han håller stolt upp ett nummer av Travronden, där han bidrog med danska nyheter under många år. Foto: TR BILD

Den stora danska travprofilen Carsten Bundgaard har hastigt avlidit i en ålder av 64 år. Under många år levererade han bland annat många nyheter till Travronden i egenskap av dansk korrespondent.

Publicerad:

Travet.dk fick den här tråkiga nyheten bekräftad under måndagen från Charlottenlunds direktör Henning Scharstein, som i sin tur hade varit i kontakt med Carsten Bundgaards anhöriga.

Han arbetade under många år på Danskt Radio och har sedan varit intimt förknippad med framför allt Charlottenlund. Carsten Bundgaard brann för både trav, galopp och ponnysport och var även en tid sportchef på Klampenborgs galoppbana.

Även Travronden har haft stor nytta av Carten Bundgaards kunskaper och kontaktnät. Under i stort sett hela 2000-talet levererade han kontinuerligt danska nyheter i egenskap av frilansare. Han var väldigt viktig för uppbyggnaden av travet.dk och drev under senare år egna travsidan CB Sport.

I denna svåra stund går tankarna framför allt till Carsten Bundgaards närmaste familj och anhöriga.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.