Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

BC-trea gör bokslut för året

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
No Business slutade trea i fjolårets BC-final för treåriga ston med Magnus A Djuse i sulkyn. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Fjolårets Breeders Crown-trea No Business har drabbats av hjärtmuskelinflammation och fyraårssäsongen är tyvärr över.

Publicerad:

Det här skriver uppfödaren och ägaren Emma Orefors på Facebook.

I dag fick vi det konstaterat att vår fina No Business drabbats av hjärtmuskelinflammation och därmed är hennes fyraåringssäsong över. Hon har gett oss så mycket glädje, mer än vad vi hade hoppats på och vi gav henne lite glädje tillbaka när vi släppte henne på vårt sommarbete.”

Nu Business (e. The Bank) har varit i träning hos Östersunds Oscar Berglund sedan oktober som tvååring och debuterade i fjol som treåring i januari. Det blev sex segrar och och drygt 700.000 kronor, där tredjeplatsen i Breeders Crown-finalen i Eskilstuna stack ut. I år hann hon med tre starter (en seger), den sista under midsommardagen i Skellefteå (femma).

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.