Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Oscar Berglund om Pleasure For Cash: "Framtiden är ljus"

Foto: LENA EMMOTH / TR BILD
Pleasure For Cash och Magnus A Djuse. Foto: LENA EMMOTH / TR BILD

I söndags utspelade sig olustiga scener på Rommetravet när Pleasure For Cash blödde ymnigt från näsborrarna. Nu har kretsen kring hästen undersökt honom grundligt.

Publicerad:

Magnus A Djuse valde att ta Oscar Berglund-tränade Pleasure For Cash ur fältet i ett lopp på Rommetravet i söndags. Detta efter att hästen blött kraftigt ur bägge näsborrarna. Efter veterinärkoll på travbanan transporterades hästen hem till stallet.

Nu har han undersökts av veterinär på nytt. Det rapporterar Stall Oscar Berglund via Facebook.

”Idag har Pleasure for cash varit och gjort en grundlig undersökning hos veterinären efter det hemska som hände i söndags.

Det har berört många, inte bara oss i innersta kretsen utan stora delar av trav-Sverige slöt upp bakom Pleasure vilket har varit fantastiskt under dom här hemska och ovissa dygnen efteråt.

Det har visat sig att Pleasure drabbades av plötslig förmaksflimmer.

Nu väntar några vidare undersökningar närmsta veckorna för att fastställa exakt prognos, men allting tyder på att framtiden är ljus och vi har stora förhoppningar att Pleasure inte har gjort sitt sista framträdande på tävlingsbanan.

Nu ska han få lugn och ro att ladda batterierna och den dag han känner sig redo själv igen kommer ni med största sannolikhet få se honom på banan igen, och ingen skulle vara gladare än han själv.”, skriver stallet.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.