Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

ST: "Arbetar med målet att…"

Foto: TR BILD
Maria Croon, vd, Svensk Travsport. Foto: TR BILD

Den senaste informationen var att utredningen kring Propulsion skulle presenteras i september. Nu meddelar Svensk Travsport att man behöver ytterligare tid på sig.

Publicerad:

Bara dagar efter att Propulsion vunnit Elitloppet kom uppgifter om att hästen blivit nervsnittad i USA 2015. Svensk Travsport startade per omgående en utredning i ärendet.

I augusti kom ST med informationen att de hoppades kunna presentera utredningen under september. Nu bekräftas det att ärendet skjuts fram ytterligare.

I ett mejl till Travronden skriver förbundets vd, Maria Croon, följande: ”Vi är i slutfasen men då det är en stor och omfattande fråga i så behöver vi få svar från många olika parter. Vi saknar fortfarande några svar och vi kan inte avsluta utredningen utan dessa. Vi arbetar nu med målet att senast i slutet av oktober kunna presentera hela utredningen men förhoppningsvis tidigare än så.”

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS