Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hambletonianvinnaren såld

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Atlanta såldes på auktion under fredagskvällen för 1.550.000 dollar. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

De senaste dagarna har Hambletonian-vinnaren Atlanta varit till salu på internetauktion i USA. Under fredagskvällen avslutades auktionen och priset stannade vid 1.550.000 dollar.

Publicerad:

Amerikanska Daily Racing Form skrev tidigare i veckan att det fyraåriga stoet Atlanta (e. Chapter Seven) såldes för att lösa ut tränaren Rick Zeron som ägare. Hambletonian-vinnaren Atlanta har under de senaste dagarna varit ute till försäljning på sajten Ongait. Auktionen avslutades idag, fredag, klockan 19.00 svensk tid och det var till sist Michelle Crawford som hade det högsta budet. Ett bud som stannade vid 1.550.000 dollar.

Atlanta sprang in över en miljon dollar under 2018. Ett år där hon tog åtta segrar, däribland i Hambletonian, Breeders Crown och Empire Breeders Classic.

Enligt Daily Racing Forms twitterkonto har Michelle Crawford köpt Atlanta tillsammans med Brad Grant, Howard Taylor och Holland Racing Stable.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS