Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nan's Cash såldes efter V75-loppet

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD
Nan's Cash bytte ägare efter lördagens framträdande på Romme. Här är hästen vid en tidigare start. Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Nan’s Cash var femma i lördagens försök i Diamantstoet. Ett par timmar senare klubbades hon iväg hos Travera.
På samma auktion såldes även en finalist i Uppfödningslöpningen samt en ostartad treåring som kostade 620.000 kronor.

Publicerad:

Nan’s Cash (e. Django Riff) ropades in av Elin Hedström för 120.000 kronor. Det femåriga stoet kom till Sverige från Norge i slutet av 2021. Här har hon tränats av far och son Untersteiner och nu senast av Björn Goop som också körde henne i lördagens start.

Auktionens dyraste häst var ostartade treåringen Staro Raili som Hjelte Restaurang betalade 620.000 kronor för. Staro Raili, som står på Jimmy Dahlmans träningslista, är en dotter till Maharajah och Gaia Käll.

En annan treåring som bytte ägare var Gimmie Brodde (e. S.J.’s Caviar) som var finalist i Svensk Uppfödningslöpning för Svante Båth i fjol. Samuel Lundmark vann dragkampen om valacken med ett bud på 330.000 kronor.

Här finns fullständigt resultat från auktionen på Travera.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.