Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Premiär för Travera: "Högklassiga djur"

Foto: LENA EMMOTH / TR BILD
Ola Lernå ligger bakom nya auktionssatsningen Travera. Foto: LENA EMMOTH / TR BILD

Travronden har tidigare skrivit om Travera, en ny auktionssida på nätet. Nu har sajten startat sin första auktion med budgivning på ett gäng spännande namn.

Publicerad:

Travera, som drivs av Ola Lernå, har hand om budgivningen under Yearling Sales internetauktion på tisdag, men redan på lördag håller man sin första auktion.
– Våra utvecklare har jobbat stenhårt för att få de sista bitarna på plats. Jag är väldigt tacksam för att Panamera Racing och Stall Courant ställer upp med kort varsel. Intresset för Travera har dock varit extremt stort och jag hoppas att vi kan få till en bra premiär på lördagkväll, säger Lernå i ett pressmeddelande.

Elva hästar gå under klubban på lördag. Första hästen har auktionsslut 20.05 och samtliga hästar har en unik sluttid.
– Det är högklassiga djur som säljs redan på lördag. Bland annat två toppstammade fölston dräktiga med Face Time Bourbon där fölavgiften är betald! Lägg till starthästen Ale' Pride Gar som vann på Solvalla förra veckan, dubbelmiljonären Clemenza Am som var tvåa på franska Enghien i onsdags samt ett föl efter Face Time Bourbon, säger Ola Lernå.

Auktionen hittas här.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.