Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Face Time Bourbon och Calgary Games heta på auktion

Foto: David Grudd/TR Bild
Calgary Games under avelsvärderingen i Eskilstuna. Foto: David Grudd/TR Bild

Det var betäckningsrätterna i Face Time Bourbon och Calgary Games som stack ut mest under Menhammar Online mixedauktion, då båda köptes för sjusiffriga belopp.

Publicerad:

Internetauktionen, i samarbete med TR Media, genomfördes i går kväll och det var norrmannen Ståle Lindgren som hade det allra högsta budet. Han vann kampen om en livstids betäckningsrätt i Face Time Bourbon på 1.250.000 kronor. Den i Tyskland bosatte dansken Jesper Hansen betalade motsvarande 1.075.000 kronor för en betäckningsrätt i Calgary Games.

När det gällde tävlingshästar så blev fyraårige hingsten Cardin (e. Maharajah) den dyraste med 800.000 kronor. Hästen var tidigare ägd av Stall Segerhuva och är obesegrad efter två starter. Han gjorde nyligen comeback efter ett års skadeuppehåll och vann då i Pasi Aikios regi. Mamman Exclusive Dust är syster med Platinium Shine, som i sin tur är mor till topphästen Global Adventure och SM-vinnande Global Upper Style. Det var Jonas Gylling som ropade in Cardin.

Här är alla auktionsresultaten.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.