Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fölstoet Nice Eleven L. dyrast på Travera

Foto: TR BILD
Foto: TR BILD

På lördagens auktion arrangerad av Travera blev fölstoet Nice Eleven L. dyrast med prislappen 450.000 kronor. Stoet är dräktig med Boccador de Simm.

Publicerad:

Det var Grand Trotting & Breeding KB som hade högsta budet på det tioåriga fölstoet Nice Eleven L. Stoet är dräktig med Boccador de Simm som bland annat lämnat hästar som Just A Gigolo och Koctel du Dain, prislappen på lördagens auktion uppgick till 450.000 kronor.

Näst dyrast på auktionen blev treårige starthästen Serpico (e. Face Time Bourbon) som inlett karriären med en seger på två försök hos Svante Båth. Anonym köpare betalade 350.000 kronor på auktionen.

Över 300.000 kronor kostade även Konstantia Sisu (e. Maharajah) som Jan-Kristian Överdal betalade 330.000 kronor för. Det treåriga stoet har gjort 15 starter för Svante Båth och sprungit in drygt 240.000 kronor.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.