Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Menhammar Online Sales skjuts upp

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

På grund av tekniska problem tvingas Menhammar att skjuta upp sin auktion. Man har redan nu siktet inställt på ett nytt datum.

Publicerad:

Tanken var att Menhammar Online Sales skulle äga rum under söndagskvällen. Men på grund av tekniska problem togs  beslutet att skjuta upp auktionen efter endast en såld häst.

– I kväll söndag vet vi inte varför det inte fungerade. Våra tekniker försökte lösa det under kvällen, men fick istället sätta sig och göra en rejäl felsökning, säger Petri Johansson på TR Media som ansvarar för tekniken bakom Menhammar Online Sales. 

Menhammar siktar istället på att avsluta Menhammar Online Sales söndagen den 12 juli klockan 19.00.

– Vi avslutar dagen och vi kommer tillbaka nästa söndag klockan 19.00. Efter att ha låtit teknikerna jobba intensivt under kommande vecka. Vi har sålt en häst och fått mängder med bud och de här buden som kommit in kvarstår. Är det någon budgivare som har frågor, så kontakta mig så snart som möjligt så reder vi ut oklara förhållanden, säger Menhammars stuterichef Johan Hellander.

Hästen som såldes på auktionen var kallblodet Erume (e. Tekno Odin – Faks Tindra M.). Hingsten gick under klubban för 875.000 kronor. Hästen köptes av Kjell Sten.

– Det är det dyraste ett kallblod har sålts på en auktion någonsin, säger Johan Hellander.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Rättelse

I en tidigare version av artikeln framstod det som att ”Menhammars utvecklare jobbar på att lösa de tekniska problemen”. Det stämmer inte. Menhammar Onlines Sales utvecklas av Mile Media, som är en del av TR Media och också ger ut Travronden.

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS