Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Julmyra till salu: "Fantastiskt fin"

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD
Julmyra Horse Center är till salu. Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Träningsanläggningen ute till försäljning – här är prislappen.

Publicerad:

Julmyra Horse Center är 112 hektar stort och ligger nordost om uppländska Morgongåva. Mäklarfirman Areal ansvarar för försäljningen och skriver följande i annonsen:

"Anläggningen består av ett flertal fastigheter och är bebyggda med en fullskalig rundbana om 1000 meter, en 800 meters rakbana, en 500 meter lång djupsandsbana, en kuperad backbana samt en 800 meters rundsandbana. Vidare finns det inom anläggningen ett flertal ridbanor, skrittmaskiner, stall, ett ridhus samt kilometervis med fina ridstigar och körslingor."

Majoritetsägare i Julmyra Horse Center är företaget Gelba. Geir Pedersen var vd fram till slutet av februari i år. I dag är han delägare i träningsanläggningen.

– Det är beslutat att Julmyra ska säljas och det är ingen dramatik bakom det. Det är en anläggning under utveckling. I dag finns ungefär 200 hästar där, men verksamheten har plats för ungefär 500. Anläggningen är fantastiskt fin och det har investerats hur mycket pengar som helst, säger Geir Pedersen.

Anbudsdagen är satt till den 15 december.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.