Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Elitloppsvinnaren Cokstile till Sverige

Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD
Elitloppsvinnaren Cokstile kommer inom kort att flyttas till Sverige. Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD

Elitloppsvinnaren Cokstile, Chief Orlando och Usain Töll kommer inom kort att lämna Italien för att istället transporteras till Sverige.
– Det enda jag vet är att de ska till Stockholms-området, berättar Erik Bondo för Trav Og Galopp-Nytt.

Publicerad:

Så sent som i går slutade Cokstile sexa i Grand Critérium de Vitesse. Erik Bondo var nöjd med prestationen, men inte med det faktum att elitloppsvinnaren ska lämna hans stall. Det samma gäller Chief Orlando och Usain Töll.

– Hästarna har samma ägare och de ska till Sverige för att matchas där i sommar. Jag vet dock inte vilken som ska träna hästarna, utan bara att de ska till Stockholms-området, säger Erik Bondo vidare till TGN.

Ägare till alla tre hästar är Renato Santese. Enligt Sulkysport säger han att Erik Bondo kommer fortsatt stå som tränare, trots flytten till Sverige. 

– I dag är det inte aktuellt med att byta tränare. Hästarna ska till Sverige, men det blir ingen förändring. Erik Bondo ska fortsatt träna Cokstile, Chief Orlando och Usain Töll, säger Renato Santese till Sulkysport.


 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.