Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kriteriesexa till Lövgren

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD
A Good Point slutade sexa för Kevin Oscarsson i fjolårets kriteriefinal. Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Fjolårets kriteriesexa A Good Point är ny hos Joakim Lövgren.

Publicerad:

Numera fyraårige A Good Point (e. Maharajah) tillhörde absoluta kulltoppen redan som tvååring för Sören Norberg. Hästen segrade bland annat i BC-lopp, slutade trea i en final i Breeders Course samt sexa i finalen av Svensk Uppfödningslöpning. Förra året blev det bara en seger, men den kom i uttagningslopp till Svensk Travkriterium. I finalen fick han sedan nöja sig med ett sjättepris. Sammanlagt har A Good Point ordnat fyra segrar och sprungit in 983.500 kronor.

A Good Point har nyligen flyttats från Sören Norberg till Joakim Lövgren. Ägarna, Team Laurusson AB i Ystad, skickade även med nyblivna treårsstoet Suddenly Spring (e. Infinitif) till Lövgren. Däremot gick treåriga stoet Famous Flame (e. Andover Hall, tjänat 24.900 kronor) till Adrian Kolgjini.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.