Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

ATG:s tävling skjuts upp - kan strida mot spellagen

Foto: TR Bild
Foto: TR Bild

Idag skulle ATG:s tävling "VM i V75" dra igång.
Men nu meddelar spelbolaget att den skjuts upp.

Publicerad:

Anledningen till att tävlingen skjuts upp beror på att den kan strida mot spellagen.
- I vår tävling VM i V75 vinner slutvinnaren och personerna som kommer tvåa och trea pengar. Vi fick under gårdagen veta att det därmed kan tolkas som en otillåten bonus av Spelinspektionen. Vi vill vara säkra på att vi gör rätt och följer spellagen och ser ingen annan möjlighet än att skjuta upp tävlingen, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG, till spelbolagets hemsida.

Den som redan lämnat in sitt spel för att vara med i tävlingen kan få sina pengar tillbaka innan dagens första V75-start 16.20.
- Gå in på ditt spelkvitto på atg.se och klicka på knappen återbetalning. Har du spelat i butik kan du gå dit och lämna tillbaka ditt spel. Det är såklart tråkigt att göra det så här sent, men tyvärr nödvändigt. När vi vet mer och har ett beslut om tävlingen så återkommer vi, och det bör bli inom de närmaste två veckorna,  säger Nicklas Jonsson.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.