Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Daniel Redén gästar Söndagsintervjun i P1

Foto: Sveriges Radio.
Martin Wicklin, Daniel Redén och Delicious. Foto: Sveriges Radio.

Travsporten tar plats i journalistikens finrum i ljudväg.
Daniel Redén gästar den här veckan Söndagsintervjun i P1.
– Vi ställde frågan i höstas och nu tackade han ja, säger producenten Hannah Engberg.

Publicerad:

Söndagsintervjun i P1 når flera hundra tusen lyssnare i veckan och är ett klassiskt intervjuformat: På ena sidan sitter journalisten Martin Wicklin – på andra sidan en inbjuden gäst. En bra bit över 200 avsnitt har producerats och för första gången gästar en travperson programmet.

– Martin och jag spånar fram namn tillsammans och Martin har ett travintresse sedan ganska många år. Vi hade därför koll på historien kring Daniel Redén och Propulsion, skandalen som blev. Han fick förfrågan av oss i höstas och vi har hållit kontakten sedan dess. Nu valde han att ställa upp och varför det passade just nu berättar han om i intervjun. Vi har stora idrottsprofiler i Söndagsintervjun och en travtränare tänker jag räknas under den rubriken. Vi går igång på starka livsberättelser och en sådan har ju Daniel Redén, säger producenten Hannah Engberg.

Som namnet tydligt klargör sänds programmet på söndagar, i poddformat släpps avsnitten på fredagseftermiddagarna.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.