Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Berndt Lindstedt släpper biografi

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD
Berndt Lindstedt, här 2018. Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Snart kommer du kunna läsa om Berndt Lindstedts tid inom travet. Det släpps en biografi om stjärnan 2021.

Publicerad:

Sedan tidigare har det bland annat annonserats att Johnny Takters biografi ska komma under 2021 - och nu kan de travfrälsta se fram emot ytterligare en biografi. Det är Berndt Lindstedt som tillsammans med frilansförfattaren Andreas Slätt kommer släppa en biografi om Lindstedt, lagom till julen 2021.

Berndt Lindstedt tillhör en av Travsveriges och travvärldens absolut främsta genom tiderna. Han har vunnit det mesta som går att vinna, och valdes in i Hall of Fame i USA 2003, och det följdes av att han blev invald i svensk travsports Hall of Fame 2011.

– Det har hänt en hel del under de här åren och vi, barnen och jag, har pratat om att försöka skapa ett samlat tidsdokument som sträcker sig över min aktiva karriär. Hästsporten har varit allt för mig och är fortfarande en stor del av min vardag även som ”staketkusk”. Den har skänkt mig enorm glädje med stora framgångar och självfallet även en del besvikelser över åren.

– Det här blir mitt sätt att ge tillbaka på ett ödmjukt och försynt sätt. Mina erfarenheter, mina val. Andreas har pratat mycket om hur framtiden formas genom att förstå historien. Det tilltalar mig. Hoppas det kommer tilltala läsaren också, säger Berndt Lindstedt i ett pressmeddelande.

Boken släpps i november 2021 och Andreas Slätt och Helene Lindstedt står som producenter av boken.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.