Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Rutinerad ordförande på Bergsåker

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Johan Sundberg valdes till ny ordförande i Norrlands Travsällskap. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Efter ett år som vice ordförande tar nu Johan Sundberg över som ordförande för Norrlands Travsällskap på Bergsåker.

Publicerad:

Det står klart efter måndagens årsstämma. Leif Lindholm valde att avsäga sig sitt styrelseuppdrag i Norrlands Travsällskap, precis som Lotta Nyman. Nya styrelsemedlemmar blev istället Markus Pihlström och Hans-Olof Löfdahl. Dessutom tog alltså Johan Sundberg steget upp som ordförande och Fredrik Berglund har numera rollen som vice ordförande.

– Jag är ärad över förtroendet och ödmjuk inför uppdraget att ta stafettpinnen vidare. Jag har haft förmånen att på nära håll arbeta med inte mindre än fyra ordförande i Norrlands Travsällskap. Jag tar med mig dessa erfarenheter och hoppas det ska hjälpa både mig och styrelsen på vägen, säger Johan Sundberg i ett pressmeddelande.

Johan Sundberg har alltså stor rutin sedan tidigare i dessa sammanhang. Han blev vd på Östersundstravet redan år 2000 för att sedan ta över samma roll på Bergåker mellan 2002-2011. Därefter blev det vd-jobbet på Wången fram till årsskiftet 2018-2019. Johan bor numera i Sundsvall och jobbar som affärs- och marknadschef på ett IT-bolag.

– Mest av allt önskar jag nu i likhet med alla andra att vi får ett slut på coronapandemin, så att världen kan återgå till ett normalare tillstånd. Vi vill åter kunna välkomna vår publik och våra hästägare tillbaka till Bergsåker, avslutar den nyvalde ordföranden.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.