Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Anders Ström lämnar styrelseuppdrag i Kindred

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Anders Ström. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Anders Ström fyller 50 – och tackar för sig.
Under gårdagen meddelade han att tiden i Kindreds styrelse närmar sig slutet.

Publicerad:

I travkretsar är han kanske mest förknippad med röd och gul hästägardess: Courant. I internationella kretsar känd som entreprenören. För 23 år sedan grundade han spelbolaget Unibet som är det mest kända varumärket i Kindred Groups portfölj. Nu trappar han ned på sitt arbete med speljätten, i ett pressmeddelande meddelade han i går kväll att han inte står till förfogande för omval i Kindreds styrelse där han för stunden är ordförande.

“Försummade vänner”

– Jag har sedan några år tillbaka gett mig själv löftet att jag senast då jag blir 50 år ska börja avveckla mina framskjutna uppdrag i de bolag där jag har investeringar, och ägna mer tid åt investeringar i sig och min familj. Därtill finns det försummade vänner och fritidsintressen som jag också vill ta mig bättre an, säger han i pressmeddelandet.

Anders Ström fyller 50 år på fredag.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.