Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

V75 Winter Burst för femte gången

Foto: TR MEDIA BILD
Det blir som vanligt stora pengar i potten när Axevalla avslutar V75 Winter Burst på nyårsafton. Foto: TR MEDIA BILD

För femte året i rad satsar ATG på V75 Winter Burst. Redan nu på lördag börjar en del eventuella jackpotpengar att ackumuleras.

Publicerad:

Det blir åtta V75-omgångar på nio dagar – från 23 december till 31 december. Det hela avslutas, precis som de två senaste åren, med tävlingar på Axevalla. Från och med nu på lördag till och med den 5 december dras 20 procent av eventuella jackpots på V75-spelet bort och sparas till sjurättspotten den 31 december. Från och med den 12 december ackumuleras alla jackpotpengar till den 31 december.

– Intresset för våra multijackpots är stort och det gäller inte minst för V75 Winter Burst. Vi ser fram emot en sprakande och spännande final på året, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG, i ett pressmeddelande.

 

Arrangerande banor för V75 Winter Burst 2020:

Onsdag 23 december: Mantorp.

Fredag 25 december: Umåker.

Lördag 26 december: Solvalla.

Söndag 27 december: Momarken (Norge).

Måndag 28 december: Romme.

Tisdag 29 december: Ålborg (Danmark).

Onsdag 30 december: Bjerke (Norge).

Torsdag 31 december: Axevalla.

 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.