Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

ATG kör Spring Race – för fjärde gången

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
ATG fortsätter att rulla på under vintern, men blickar samtidigt från emot Spring Race under påskveckan. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Även i år väljer ATG att genomföra Spring Race med fyra raka V75-omgångar och avslutning med superjackpot på Romme under påskdagen.

Publicerad:

Det blir fjärde året i rad med Spring Race under påskveckan.

– I fjol delade vi ut 44 miljonvinster över hela Sverige på påskdagen. Vi hoppas på en ny spännande påskhelg och att vi får avsluta med en stor multijackpot med många glada vinnare, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG i ett pressmeddelande.

Redan från och med nu på lördag på Jägersro (16 januari) kommer 20 procent av eventuella jackpotpengar lagras för att istället stärka avslutningen på Romme den 4 april. Dessutom går samtliga jackpotpengar som eventuellt uppkommer från och med 27 mars till påskdagen.

V75 Spring Race 2021:

Torsdagen den 1 april ,Gävle

Fredagen den 2 april, Färjestad

Lördagen den 3 april, Klosterskogen

Söndagen den 4 april, Romme

 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.