Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Daniel Olsson firar jul i ATG Live

Foto: TR BILD
Daniel Olsson och vy över Vincennes. Foto: TR BILD

Tomt i den svenska travkalendern innebär inte att ATG Live släcker ned. Tävlingar från såväl Ålborg som Vincennes visas i kanalen. Daniel Olsson är varm i kläderna – eller tomteluvan – då han återigen jobbar julafton.
– Jag har Kalle Anka på en sidoskärm, säger han.

Publicerad:

Danska tävlingarna på Ålborg med V64-spel startar runt klockan 11 och ungefär två timmar senare kliver Daniel Olsson in i studion och blir sittandes där fram till kvällen då det franska tempot på Vincennes inte är särskilt uppskruvat. V4 och LD står på programmet från Paris.

– Även om det är ett par grupplopp är det inte den sportsligt största dagen där nere, den kommer 26 december med rubrikloppen, säger Daniel Olsson.

Julafton är helig för många, hur är det att arbeta då?

– Tja, jag har gjort det förr och eftersom att det bara är Danmark och Frankrike brukar intresset vara ganska så stort för Vincennes. Jag har Kalle Anka på en sidoskärm och har inget emot att arbeta och det hinns med julmat på kvällen också.

Blir det extra klirr i kassan den dagen?

– Det brukar läggas på lite på sådana helgdagar men jag har inget emot att arbeta då och det brukar vara några höjdpunkter även under julaftonens eftermiddag. Tempot är inte så uppskruvat heller. Det är en halvtimme mellan loppen och inga andra banor i gång.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.