Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Jättestrul för ATG inför V75-inlämning

Foto: TR BILD
Foto: TR BILD

Strax innan att V75-1 skulle köras fick ATG:s kunder problem att komma in på sidan.
Loppet kördes – och många blev utan sitt spel.
– Vi jobbar för att lösa problemen, säger presskontakt Stefan Serrander.

Publicerad:

Det var strax efter 16.00 som ATG fick problem med sin hemsida. Kunder som försökte logga in möttes av en hemsida som inte gick att ta sig in på. Istället stod hemsidan och snurrade. På grund av att problematiken upptäcktes sent, kom hästarna att defilera till V75-1 och kort senare kördes också loppet, trots spelbolagets problem.

– Vi har en pågående driftstörning som medför problem att logga in. Just nu jobbar vi för att lokalisera vad orsaken är och för att lösa problemen, skriver presskontakt Stefan Serrander i ett SMS.

Foto: ATG.se
Foto: ATG.se

Knappt 20 minuter efter utsatt starttid för V75 fungerade det att komma in på ATG.se, men det rapporteras att det fortfarande är problem att logga in och lägga spel.

– Vi har förståelse för att våra kunder som inte kunnat logga in är besvikna, det är vi också. Problemen uppstod efter klockan 16 och med så kort tid till V75-1 har vi ingen möjlighet att be om att få skjuta på starten. Det är av hästvälfärdsskäl, skriver Serrander i ytterligare ett SMS när hemsidan var uppe igen.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.