Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Klart med spel från 18 länder

Foto: TR MEDIA BILD
ATG har klart med hela 18 länder när det gäller spel till Elitloppshelgen, vilket ger extra klirr i kassan. Foto: TR MEDIA BILD

Fyra världsdelar representerade när ATG ordnar spel till elitloppshelgen

Publicerad:

Det här skriver ATG i ett  pressmeddelande. Av de 18 länderna så ska 11 spela in i den svenska poolen.

– Det är verkligt inspirerande att Elitloppet väcker så stort internationellt intresse, säger Ylva Svensson, Head of International på ATG och fortsätter:

– Vi har tagit vårt uppdrag på största möjliga allvar för att intresset för hästsport bibehålls i Europa och övriga världen under coronakrisen. Elitloppet är ett av få sportevenemang som kan genomföras i vår och det ger extra fokus hos många internationella spelbolag.

De 18 länderna är: Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Italien, Ungern, Grekland, Storbritannien, Malta, Sydafrika, USA, Australien och Nya Zeeland. Fyra världsdelar finns representerade.

När det gäller sändningar av loppen från Solvalla så kommer de internationella spelarna att kunna följa det hela via ATG:s internationella tv-kanal ”ATG Swedish Racing”.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.