Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Problem med återbetalning från ATG

Foto: Pressbild/ATG
Nicklas Jonsson. Foto: Pressbild/ATG

Spelbolaget ATG hade tekniska problem under nyårsafton. Många kunder lyckades inte lämna in sina V75-system i tid.
Problemen har fortsatt under nyårsdagen – med återbetalning av köpta andelar.

Publicerad:

En hög belastning gjorde att spelbolaget ATG drabbades av tekniska problem med kort tid kvar till start av V75 på nyårsafton. Starten sköts upp 15 minuter, men trots det var det ett flertal kunder som inte hade möjlighet att lämna in sina system.

– Vi hade ett extremt högt tryck sista halvtimmen. Vi var förberedda på hård belastning men med facit i hand räckte det inte till. Närmsta dagarna kommer vi att fortsätta analysera varför det blev som det blev och hitta åtgärder. Det känns oerhört tråkigt och vi kan bara beklaga det som hänt. Även om det är en klen tröst för de som inte lyckades lämna in sina system, säger hästspelschefen Nicklas Jonsson.

Fredagens problem har fört med sig en försening gällande återbetalningen av köpta men inte inlämnade andelar.

– Återbetalningen har inte fungerat som den ska. Vi arbetar med det för fullt. Arbetet är igång och behöver göras manuellt och kan därför dröja. Men vår förhoppning är att alla drabbade kunder ska ha fått sina pengar tillbaka under lördagen.

Känner du oro inför lördagens V75-omgång i Bollnäs?

– Vi har full beredskap även idag. De rapporter jag fått hittills är att det rullat på som det ska. Vi har stora förhoppningar på att leverera den här tävlingsdagen utan bekymmer, säger Nicklas Jonsson.

Spelstopp för V75-omgången i Bollnäs är klockan 16.20.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.