Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Spelstopp hos ATG

Foto: TR BILD
Foto: TR BILD

ATG hade tekniska problem under torsdagseftermiddagen och under flera timmar gick det inte att spela på sajten och hos ombud.

Publicerad:

Från 13.30-tiden och framåt hade ATG problem att ta emot spel och spelinformationen så som streckprocent och vinnarodds uppdaterades inte. Spelare kunde inte heller få ut sina vinster.
– Vi söker efter felet just nu och vi hoppas att vi har löst problemet snart. Det kan vara bra att veta att spelinformationen just nu kan vara missvisande, sade ATG:s presstalesperson Camilla Filipsson vid halv fyra-tiden.

Vid 16.15 var problemet löst och det går nu åter att lägga spel.

Hagmyrens lunchtävlingar drabbades av spelproblemen med närmast obefintlig omsättning till de sista loppen under eftermiddagen. Vid 18-tiden hade resultaten för V5, V4 och LD fortfarande inte redovisats och vinster ej betalats ut.

ATG hänvisar spelärenden till kundservice@atg.se.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.