Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kanal 75 värvar norsk Frankrike-expert

Foto: TR BILD
Kristin Riise Ödegård. Foto: TR BILD

ATG och Kanal 75 utökar satsningen på vintermeetinget på Vincennes. Ny reporter på plats blir Kristin Riise Ödegård som gör sitt första arbetspass redan på fredag kväll i samband med Europaderbyt och EM.

Publicerad:

– Det ska bli jätteroligt att få arbeta med Sverige. Jag vet att intresset är stort för fransk travsport. Jag ska leverera information och kuskintervjuer innan tävlingarna och sedan komma med intervjuer efter loppen i samband med livesändningarna, berättar Kristin Riise Ödegård.

Ödegård, 32 år, har arbetat i tio år på franska hästsportkanalen Equidia. Hon har god kännedom om fransk travsport och skaffat sig ett stort kontaktnät. Kristin medverkar även som krönikör för Travronden.

“Dags att göra något nytt”

– Det var dags att göra något nytt efter en rätt så lång tid på Equidia. Och när Kanal 75 hörde av sig så behövde jag inte särskilt lång tid för att tacka ja. Det kommer att bli en intensiv vinter med cirka 90 tävlingsdagar, men trav är det roligaste som finns. I Sverige sätter man hästen i första hand och det är viktigt för mig, säger norskan Ödegård som är uppvuxen i Frankrike.

Vintermeetinget börjar officiellt onsdag 28 oktober och avslutas 6 mars 2021. Samtliga 94 tävlingsdagar på Vincennes kommer att sändas på ATG Live.

Största loppet är förstås Prix d’Amerique som körs söndag 31 januari där Face Time Bourbon och Björn Goop ska försöka försvara titeln.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS