Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Premiär för Äntligen V75 – med Daniel Berglund

Foto: TR BILD
Foto: TR BILD

Den 7 oktober gör Äntligen V75 comeback. Nu blir det fullt fokus på Daniel Berglunds tankar om den stundande omgången samtidigt som ni tittare får chansen att ställa era frågor.

Publicerad:

Äntligen V75 hade premiär i mars 2021. Sedan dess har programmet varit ett uppskattat inslag på fredagarna och Daniel Berglunds medverkan har varit en given höjdpunkt. Tidigare har Travrondens stjärntippare delat med sig av ranking, prisvärda och överspelade hästar och framför allt svarat på tittarnas frågor kring en eller två avdelningar.  

Det kommer han att fortsätta med – men nu kommer Travronden Spels prenumeranter att få chansen att få svar på sina frågor om alla sju avdelningar. 

En unik möjlighet för alla V75-entusiaster, en välkommen nyhet för mästertipparen själv: 

– Det tycker jag var på tiden! Nej, skämt åsido, det ska givetvis bli jätteroligt att få lite mer tid att prata om det som är bland det roligaste som finns – nämligen V75. Det ska bli kul att fritt kunna prata om mina bästa tankar i omgången och dessutom hinna svara på alla frågor som tittarna kan tänkas ha och inte vara begränsad till en eller två avdelningar, säger Daniel Berglund. 

Vad tycker du om att få frågor av tittarna? 

– Det är den roligaste delen av det här programmet. Jag vet att det finns många duktiga spelare där ute och hoppas på många utmanande frågor som även kan ge mig något att fundera över. Det är inte säkert att jag har svar på allt, men jag ska göra mitt bästa.

Premiäromgången: SM på Åby

Premiäravsnittet sänds fredagen 6 oktober, dagen innan SM-omgången på Åby. Förutom att få svar på sina frågor kan tittarna räkna med mycket mer från Daniel Berglund. 

– Det blir en rejäl genomgång av det bästa ur min spelkrönika, med loppbilder som kan underbygga analyserna och rent allmänt ett bra och lättsamt snack om V75-omgången mellan Johan Lindberg och mig. Dessutom stöttas vi av någon ur Travrondens vassa redaktion varje vecka.

Förhoppningen är bland annat att bryta mönster. 

 – I travmedierna är det ofta en rundgång av samma tankar och speldrag från måndag till lördag. Jag gillar att försöka hitta andra vinklar än de mest uppenbara. Många fokuserar på hur mycket spel det är på deras spikar och drag när tipsen lämnas, men det intressanta är hur mycket de kommer att vara spelade till slut. Det är något som jag funderar mycket på under veckorna.

Vad har du själv för förhoppningar på programmet? 

– Trots att V75 är en allvarlig sak för mig hoppas jag på en lättsam och rolig stund tillsammans med många engagerade tittare som kommer med vassa frågor. Jag sitter inte på något facit, men hoppas presentera tänkvärda vinklar och idéer som de flesta kan ha nytta av oavsett på vilken nivå man själv är som spelare.

Travrondens chefredaktör Joakim Svensson är stolt över det nya programformatet. 

– Daniel Berglund är Sveriges främsta tipster. Vi vet att många vill ta del av hans analys. Därför känns det kul att presentera en nyhet där våra prenumeranter kan ställa egna frågor till honom inför V75, säger Joakim Svensson och fortsätter:

– Vi hoppas att så många som möjligt ska välja att bli prenumeranter och ta del av Daniel Berglunds analyser och Sveriges största spelmaterial. Det kommer löna sig i längden.

Programmet kommer att sändas på fredagar klockan 16.00. Håll utkik på Travrondens kanaler. 

Inte prenumerant? Ta del av ett specialerbjudande och få tillgång till allt på Travronden Spel. 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.