Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Så kommenterar du artiklar på Travronden.se

Foto: TR BILD
Foto: TR BILD

Du kan numera kommentera vissa utvalda artiklar på Travrondens sajt. Här nedan berättar vi hur du skapar ett konto och kommer igång.

Publicerad:

Travronden använder kommenteringsverktyg Ifrågasätt. På de artiklar där det finns möjlighet att kommentera ligger kommentarsfältet strax nedanför texten i artikeln.

Via ett par korta steg skapar man en inloggning och sedan är det fritt fram att delta i debatten. Registrering sker via BankID då e-postalternativet störs av tekniska problem för tillfället. Även om registrering sker via BankID finns möjlighet att välja ett eget alias. 

Under den här texten ligger Ifrågasätt. Klicka på ”Visa kommentarer” och sedan på ”Logga in/Skapa konto” längst ner till höger. Följ anvisningarna och skapa ett konto redan nu.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Travronden möjligheten för läsare att kommentera artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. Travronden granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen Travronden.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll god ton
  • Visa respekt för berörda personer

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ditt konto. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Travronden kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.