Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Premiär för podcasten Hansson & Lindberg

Foto: TR BILD
Johan Lindberg, Rickard Hansson. Foto: TR BILD

I dag har podcasten Hansson & Lindberg premiär.
Duon Rickard Hansson och Johan Lindberg kommer att samtala om högt och lågt inom travsportens värld en gång i veckan.
– Trots att jag har en stämma som bara en mor, på sin höjd, kan älska hoppas jag att vi bidrar till och breddar debatten, säger Rickard Hansson.

Publicerad:

Rickard Hansson, 30, är sedan många år medarbetare på Travronden i form av bland annat nyhetsreporter, krönikör och ledarskribent. 

Johan Lindberg, 45, är tidigare generalsekreterare för Svensk Travsport och numera en viktig kugge i framför allt Travrondens tv-satsning.

Nu bildar duon podcasten ”Hansson & Lindberg”. Varje tisdag utkommer ett nytt avsnitt där aktuella ämnen i travsportens värld avhandlas. 

– Kanske med instick från annat också!? Vi smyger igång den här veckan med att ta hem elitloppshelgen och på sikt hoppas jag att vi arbetat fram ett upplägg som faller lyssnarna i smaken. Jag ser fram emot att prata om trav på det här sättet, säger Rickard Hansson.

“Kompletterar varandra”

– Jag brukar bli beskylld för att vara för positiv. På så sätt kompletterar vi varandra, men med det sagt så är det alltid intressant att diskutera med Hansson som har en del vinklar och åsikter som framkallar tuggmotstånd och nya perspektiv, säger Johan Lindberg.

Chefredaktör Joakim Svensson:

– Travronden har en starkt ökande digital publik och utvecklar ständigt nya format. Vi har gjort några trevande försök med ljud, men nu är dags att flytta fram positionerna. I Rickard Hansson och Johan Lindberg har vi också en riktigt intressant duo som både har förmåga att uttrycka sig och som gillar att prata om stort och smått. Det blir ett spännande tillskott i vårt stora digitala utbud.

Podcasten finns på plattformarna Spotify, Podcaster och Acast.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.