Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Travronden försenad i flera områden

Foto: TR BILD
Foto: TR BILD

Veckans nummer av Travronden kommer delas ut senare i flera områden. Detta på grund av att tidningarna inte kom med gårdagens plan från Arlanda.
– Elitloppet är årets roligaste vecka och vi har lagt ned ett enormt arbete på att göra den bästa tidningen vi kan. Att få strul med bilarna som kör våra tidningar till Arlanda då känns både olyckligt och tråkigt, säger Travrondens chefredaktör Joakim Svensson.

Publicerad:

Områdena som berörs är Östersund, Umeå och Skellefteå med omnejd. Anledningen är att MTD, som delar ut tidningen igår blev sena till Arlanda på grund av trafikproblem och därmed kom inte tidningarna med det planerade planet.

Travrondens chefredaktör Joakim Svensson kommenterar det inträffade.

– Jag är den första att beklaga om du inte fått din tidning som förväntat i dag. Elitloppet är årets roligaste vecka och vi har lagt ned ett enormt arbete på att göra den bästa tidningen vi kan. Att få strul med bilarna som kör våra tidningar till Arlanda då känns både olyckligt och tråkigt.

– För dem som inte fått sin tidning i dag kan jag varmt rekommendera e-tidningen. Den finns ute sedan i tisdags morse och går att läsa var du än befinner dig.

Alla prenumeranter i de berörda områdena kommer få sin tidning på fredag, då det är röd dag i morgon.

Som prenumerant på Travronden har du full tillgång till e-tidningen. Du loggar in med e-post och lösenord. Om du saknar något kan du kontakta kundtjänst på info@trmedia.se.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.