Sveriges ledande travtidning
ANNONS

TV: Lindberg möter Berndt Lindstedt

Han vann Prix d’Amérique långt innan många av oss föddes. Elitloppet vann han två gånger och han erövrade två kontinenter. Möt Berndt Lindstedt i senaste avsnittet av Lindberg.

Publicerad:

Han blev den förste europé att väljas in i den amerikanska travsportens Hall of Fame – han är självklart med i den nordiska motsvarigheten. 

Allt började på en bryggarbacke i Katrineholm. 

I dag är han fortfarande en av de mest travintresserade personerna. Han ser ut som att han fortfarande kan vinna lopp i morgon, men han är 86 år. 

Berndt Lindstedt är gäst hos Johan Lindberg.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Travronden möjligheten för läsare att kommentera artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. Travronden granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen Travronden.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll god ton
  • Visa respekt för berörda personer

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ditt konto. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Travronden kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.