Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Cyber Lane fick ge sig från ledningen

Johan Untersteiner trodde att det skulle bli lugnt i ledningen. Så blev det inte. 

Publicerad:

Cyber Lane och Johan Untersteiner hittade planenligt till ledningen med Muscle Hustle på utsidan. Strax därpå avancerade Örjan Kihlström fram med Propulsion via tredjespår, men istället för att hitta ner utvändigt om Cyber Lane blev det körning när Björn Goop svarade med Muscle Hustle.

– Det är som man brukar säga: Det blir aldrig kört som man tror. Från början öppnade han bra och vi kom till ledningen och jag tänkte att nu blir det lugn här och att det bara var Örjan som kunde göra något. Men Björn ville vara med i spelet också och då blev det ytterligare körning och Örjan fick rycka norsken på Propulsion, sade Johan Untersteiner till Kanal 75.

Körningen blev kostsam och Cyber Lane fick nöja sig med en femteplats från ledningen. Första varvet avverkades på kilometertiden 1.10,8 och Cyber Lane gick i mål på 1.11,3a/2140 meter. 

– Han stretade på storstilat till slut, men just nu har vi inte bättre from än detta helt enkelt.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.