Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hemmahästen klar för Olympiatravet – ny kusk

Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD
Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD

Det blev ingen seger i uttagningsloppet, men Muscle Hustle har fått sin plats i Olympiatravet. Tränaren Robert Bergh får dock följa loppet från sidan.

Publicerad:

Muscle Hustle bjöd upp till kamp i Guldbjörken på Umåker och tvingade Propulsion att bekänna färg. Det blev ändå seger för den sistnämnde samtidigt som Robert Berghs sexårige hingst tog en säker andraplats på 1.11,5a/2140 meter. Det räckte för att övertyga Jon Walter Pedersen, som nu har bjudit in Muscle Hustle till Olympiatravet.

– Muscle Hustle gjorde ett topplopp i lördags och jag vet att Robert har varit nöjd med hästen under vintern och haft Olympiatravet som ett delmål för honom under året. Han har tidigare visat sig duga fint i Åby Stora Pris och det är extra kul med en hemmahäst i årets upplaga av Olympiatravet säger Åbys sportchef Jon W Pedersen i ett pressmeddelande. 

Hästen kommer inte att köras av tränaren då Robert Bergh är avstängd. Enligt pressmeddelandet blir det Björn Goop som ersätter i sulkyn. 

Muscle Hustle har gjort sex lopp och ett kvallopp på hemmabanan. Det har resulterat i en seger och den kom i ena heatet av Åby Stora Pris 2017.

Klara för Olympiatravet

Milligan's School – Stefan Melander
Propulsion – Daniel Redén
Bahia Quesnot – Junior Guelpa
Day Or Night In – Johan Untersteiner
Cyber Lane – Johan Untersteiner
Cokstile – Jan Kristian Waaler
Atupem – Antero Tupamäki
Muscle Hustle – Robert Bergh

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.