Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Olycka på Solvalla – men det verkar ha gått bra

Foto: LENA EMMOTH / TR BILD
Anna Erixon var inblandad i en olycka i dag på Solvalla, men verkar ha klarat sig förhållandevis bra (arkivbild). Foto: LENA EMMOTH / TR BILD

Det blev en otäck incident i samband med starten av tredje loppet i dag på Solvalla. Anna Erixon gick i backen, men kunde efter en stund ta sig på egna ben mot ambulansen på stallbacken för undersökning.

Publicerad:

I detta montélopp brakade Anna Erixons Prodigy Shark rakt in i vingen och Anna blev sedan i princip knockad av hästen när den sistnämnde ryckte tillbaka huvudet. Det såg otäckt ut när Anna Erixon först blev liggande orörlig på banan, men hon kvicknade till och fick sedan åka med startbilen bort mot stallbacken. Hon kunde sedan för egen maskin ta sig till ambulansen, där hon undersöktes.

ATG Lives reporter Oskar Westberg har pratat med Anna och lämnade följande rapport:

– Hon har fått skrapsår på höger underarm. Anna tycker att det känns som att det gått helt okej.

Prodigy Shark sprang några varv runt banan, men fångades sedan in. Även där verkar det ha gått efter omständigheterna bra. Loppet har nu avgjorts och vanns av Walk Out (e. Going Kronos) med Jonathan Carre.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.