Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fem gånger Gocciadoro

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Vivid Wise As galopperade bort sig redan i försöket i Elitloppet för Björn Goop. Nu är hästen tillbaka hos Alessandro Gocciadoro i Italien och startar på måndag i grupp I-lopp i Rom. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Det bjuds på dubbla grupp I-löpningar på måndag i Rom, där bland annat Alessandro Gocciadoro är tillbaka bakom elitloppshästen Vivid Wise As.

Publicerad:

Den sistnämnde är faktiskt titelförsvarare i Gran Premio Gaetano Turilli på Capannelle-banan i Rom. Gocciadoro är väldigt dominant i loppet med hela fem av de 13 startande. Förutom Vivid Wise As även Arazi Boko, Vanesia Ek, Virginia Grif och Voyager Grif. Värst emot på papperet är ”världsmästaren” Zacon Gio. Förstapriset är drygt 64.000 euro.

Samma prissumma handlar det om i fyraåringsloppet Gran Premio Tino Triossi (grupp I). Här startar bland annat svenskuppfödde Axl Rose.

 

Gran Premio Gaetano Turilli

2.100 meter auto

1. Deimos Racing

2. Sharon Gar

3. Zacon Gio

4. Zabul Fi

5. Vanesia Ek

6. Ursa Caf

7. Vivid Wise As

8. Vincero Gar

9. Victor Ferm

10.Virgina Grif

11.Arazi Boko

12.Voyager Grif

13.Vincent Ferm

 

Gran Premio Tino Triossi

2.100 meter auto

1. Arnas Cam

2. All Wise As

3. Alrajah One

4. Amon You SM

5. Always Ek

6. Aramis Ek

7. Axl Rose

8. Ares Caf

9. Antony Leone

10.Alcatraz Stecca

11.Al Capone Stecca

12.Ambra Grif

13.Alouette

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.