Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hall Of Fame med Takter

Foto: THOMAS BLOMQVIST / TR BILD
Jimmy Takter efter seger i ett hamboförsök 2018. Foto: THOMAS BLOMQVIST / TR BILD

Efter att ha blivit uppskjutet förra året genomfördes under söndagen Hall Of Fame-ceremonier i Goshen och Jimmy Takter passade dessutom på att vinna lopp.

Publicerad:

Sammanlagt blev det 19 nya medlemmar i USA:s Hall Of Fame, elva tvåbenta och åtta hästar. Tim Tetrick var en av de aktiva kuskarna som nu kan bocka för ytterligare en meriterande bedrift.

– Det här är vad jag drömt om. Jag älskar travsporten och det är det här jag vill hålla på med hela livet, sade en rörd Tim Tetrick till ustrottingnews.com.

En annan som valdes in i Hall Of Fame var Meadowlands starke man Jeff Gural. Bland hästarna kan nämnas Father Patrick, Chapten Seven och Always B Miki.

Jimmy Takter blev invald i USA:s Hall Of Fame redan 2011 och var en av deltagarna i Hall Of Fame Trot på Goshen Historic Track. Det blev vinst tillsammans med åttaårige Sweet Royalty (e. R.C.Royalty) från spets på 1.13,4a/1609 meter. Förstapriset var 5.000 dollar. Det här var Takters första årsseger i tredje årsstarten.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.