Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Karl gör årsdebut

Foto: MATTIAS HOLMGREN/TR BILD
Nancy Takter. Foto: MATTIAS HOLMGREN/TR BILD

Han var fjolårets stora utropstecken bland tvååringarna i USA. Natten till söndagen har det blivit dags för Nancy Takters Karl att göra första starten för året.

Publicerad:

Treåringen efter Tactical Landing startar i ett lopp ingåendes i New Jersey Sire Stakes på Meadowlands. Sju hästar finns med i fältet och Karl har tillsammans med Yannick Gingras lottats till spår sju bakom bilen.

Förstapriset i loppet är 15.000 dollar.

På tio starter som tvååring vann Karl nio och sprang in 1.041.977 dollar. I en intervju med Travronden i mitten av mars berättade Nancy Takter om att det stora målet för Karl i år är Hambletonian, ett lopp Takter vann under fjolåret tillsammans med Tactical Approach.

Natten till lördagen startar även Marcus Melanders Venerate på Meadowlands. Venerate gör sin första start för året och får Dexter Dunn i sulkyn. Förstapriset i det aktuella loppet är 9.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.