Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Succén fortsätter för Per Engblom

Foto: MATTIAS HOLMGREN/TR BILD
Per Engblom vann tre lopp natten till fredagen. Foto: MATTIAS HOLMGREN/TR BILD

Drömstarten på 2024 fortsätter för Per Engblom. Natten till fredagen samlade han på sig ytterligare tre segrar på Yonkers.

Publicerad:

Det fyraåriga stoet Tipsy Moni (e. International Moni) vann för tredje gången i följd när hon på Yonkers ledde hela vägen på 1.12,4a/1609 meter. Yannick Gingras skötte tömmarna bakom Tipsy Moni som belönades med 17.500 dollar.

Engblom vann även med sexårige Top Me Off (e. Bar Hopping) som Jason Bartlett styrde till seger på 1.12,8a/1609 meter, en seger värd 9.000 dollar. Engblom vann även med passgångaren The Best Tyme Ever, även där satt Bartlett i sulkyn.

Sexårige Bontoni Degato köptes via Travera för 50.000 kronor i början av september och natten till torsdagen tog han fjärde raka segern för Per Engblom som också varit delägare i hästen.

Natten till fredagen svensk tid såldes Bontoni Degato, vilket Sulkysport var först med att rapportera om.

Bontoni Degato auktionerades ut via OnGait, där vann Mark Ford budgivningen på 71.500 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.