Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Takter med fin triumf på Meadowlands

Foto: VICKI WRIGHT
Nancy Takter vann lopp på Meadowlands natten mot lördag. Foto: VICKI WRIGHT

Under fredagen kördes det lopp på Meadowlands.
Och två blågula tränare noterades sig i segerprotokollet.

Publicerad:

Lopp tre på Meadowlands var det första försöket i Standardbred Retirement Foundation för treåriga ston och hade 20 000 dollar i prispotten. Där plockade Nancy Takter hem segern. Det var Josert Fonseca som satt i sulkyn bakom Bella Macchiato, ett sto efter Bar Hopping, och tillsammans kunde de vinna med en knapp men säker marginal. Hästens segertiden skrevs till 1.10,7 över 1609 meter. 

Andraplatsen kneps av Per Engblom-tränade Sheer Faith som kördes av Yannick Gingras. Och Engblom som just nu den näst vinstrikaste tränaren i hela USA under 2023 fick också med sig en seger till slut. I det sjunde loppet fick han se femåriga stoet River of Denile, en häst efter E.L Titan, glida i mål till en säker triumf. David Miller var den som tog hand om tömmarna och körde in hästen till segertiden 1.10,7 över den engelska milen. 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.