Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Här är startspåren i Yonkers International Trot

Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD
Flemming Jensen jublade nog när han såg startspåren till Yonkers International Trot. Hans hedershäst Tycoon Conway Hall (bilden) lottades till spår ett bakom bilen. Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD

På lördag avgörs Yonkers International Trot, även kallat VM-loppet med en miljon dollar i samlade prisumma, en halv miljon till vinnaren.
Sju länder finns representerade och nu är startspåren lottade.

Publicerad:

Sverige representeras av Kennedy som tränas av danske Erik Bondo men är svenskfödd, och det är sitt födelseland man representerar. Han lottades till spår nio bakom bilen.

I fältet finns profiler som Ecurie D. och Etonnant, de lottades till spår fem respektive sju. Längst in bakom bilen startar danske tolvåringen Tycoon Conway Hall som visat fin form under året.

Loppet avgörs på Yonkers på lördag och förstapriset är 500.000 dollar. Distansen är 2011 meter med autostart. Se startlistan nedan.

FAKTA

Yonkers International Trot 2022

Häst – Land

  1. Tycoon Conway Hall – Danmark
  2. Lovedbythemasses – Kanada
  3. Cokstile – Norge
  4. Stoletheshow – Norge
  5. Ecurie D – Danmark
  6. Back of the Neck – USA
  7. Etonnant – Frankrike
  8. It’s Academic – USA
  9. Kennedy – Sverige
  10. Zacon Gio – Italien
ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.