Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Extreme i comeback på fredag i Ålborg

Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD
Danske stjärnan Extreme gör på fredag comeback efter ett tävlingsuppehåll på nästan två år. Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD

Han har inte startat sedan andraplatsen i finalen av Paralympiatravet i maj 2022. På fredag väntar dock comeback för numera Flemming Jensen-tränade åttaåringen Extreme.
– Han ska få två lopp här hemma i vanliga snabblopp innan vi spänner bågen, säger Flemming Jensen till travservice.dk.

Publicerad:

Andraplatsen i Paralympiatravet på Åby bakom Who's Who gav Extreme (e. Chocolatier) en plats i självaste Elitloppet. Tyvärr fick dock hästen, då i träning hos Steen Juul, problem med ett bakben och blev struken. Sedan dess har han inte synts till på tävlingsbanan. Däremot avverksade han ett godkänt kvallopp i Ålborg den 27 november.

I loppet på fredag är det 20.000 danska kronor i förstapris och anmälan sker under förmiddagen. Sammanlagt har Extreme tagit 21 vinster på 42 starter och tjänat nästan 3,2 miljoner danska kronor.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.