Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Robert Bergh och Harpy i danskt kriteriekval

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Robert Bergh kör kriteriekval i Danmark. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

På fredag avgörs försöken till Danskt Travkriterium och Travoaks för de treåriga hästarna på Charlottenlund. Robert Bergh är själv på plats och kör hockeybröderna Sedin-ägda Harpy i första kriterieförsöket.

Publicerad:

Det blev bricka åtta bakom bilen (på åtta startande) för Robert Bergh med Harpy (e. Bar Hopping). Så här långt har han tagit sex segrar på tio starter och tjänat nästan 150.000 kronor.

Det handlar om fyra försök i både Kriteriet och Oaks. Joakim Lövgren startar en häst i båda klasserna, Havannah Line (e. S.J.'s Caviar) är med i första oaksförsöket från spår nio medan Herbie Peak (e. Ringostarr Treb) går ut från spår två i andra kriterieförsöket.

Erik Martinsson startar Heide (e. Dominion Beach) i sista oaksförsöket från spår tio. Trion Thomas Uhrberg, Peter Ingves och Jörgen Sjunnesson är alla på plats och agerar catchdrivers.

Här är startlistorna.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.