Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Makethemark gör resan österut

Foto: LENA EMMOTH / TR BILD
Makethemark. Foto: LENA EMMOTH / TR BILD

Senast var han tvåa bakom Antonio Tabac i Norrbottens Stora Pris. Nu är nästa uppgift för Makethemark klar.

Publicerad:

Åtta hästar är numera klara för storloppet Kymi Grand Prix med 100.000 euro till vinnaren. Den senaste i raden: Petri Salmelas Makethemark. Det rapporterar finska Hevosurheilu. Senast var Makethemark tvåa i Norrbottens Stora Pris bakom Jörgen Westholms Antonio Tabac.

– Makethemark var riktigt bra i Boden. Jag tror att det kommer att förbättra honom inför nästa lopp. Vi är verkligen glada över att få åka till Kouvola, säger Petri Salmela till Hevosurheilu.

Kort senare meddelade Jörgen Westholm via sitt twitterkonto att man valt att tacka ja till Kymi Grand Prix med Antonio Tabac.

Utöver Makethemark och Antonio Tabac kommer också Handsome Brad, Cokstile, Chief Orlando, Whole Lotta Love, Racing Mange och Ble du Gers ska vara med i loppet. Kymi Grand Prix avgörs över 2100 meter autostart lördagen den 27 juni.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS