Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Délia du Pommereux tillbaka efter uppehåll

Délia du Pommereux. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

Näst senast vann Délia du Pommereux Paralympiatravet och senast blev hon tvåa i Kymi Grand Prix. På söndag är hon tillbaka efter ett par månaders uppehåll.

Publicerad:

Sylvain Rogers Délia du Pommereux har en framgångsrik vinter och vår i ryggen. Hon var fyra i Prix d’Amérique, vann Prix de France, tog hem Paralympiatravet och var tvåa i Kymi Grand Prix.

Andraplatsen i Finland var hennes senaste framträdande på tävlingsbanan. På söndag gör hon sitt första lopp på tre och en halv månad. Sylvain Roger kör själv det åttaåriga stoet i ett lopp i Laval.

Prix de Montigne Le Brillant heter det aktuella loppet och det avgörs över 2850 meter, har en samlad prissumma på 26.000 euro och har samlat tio hästar.

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.