Sveriges ledande travtidning
ANNONS

G.R.J.’s Wolverine tog sjätte raka segern

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
G.R.J.’S Wolverine fortsätter sitt segertåg – men nu i Frankrike (bilden är från tidigare seger). Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

G.R.J.’s Wolverine vann lopp i franska Chartres under söndagen.
Jonathan Carre satt i sadeln.

Publicerad:

G.R.J.’s Wolverine hade fem raka segrar i bagaget inför söndagens montélopp i Chartres. Som vanligt var det Jonathan Carre som skötte tyglarna uppe i sadeln. De kom iväg fint från start och landade snett utvändigt om hästarna i täten. Där hade de emellanåt lite draghjälp av Good Vibrations som sedermera galopperade. 

Till slut gick de i duell med tyskfödda Ornello och med cirka 400 meter kvar gav Jonathan Carre sin häst anfallsorder och de lämnade sina konkurrenter med god marginal. Det var ekipagets nionde triumf tillsammans. Den nioårige valacken efter Yield Boko tränas av Jörgen S Eriksson. Segern var värd 11.250 euro vilket motsvarar cirka 130.000 kronor. 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.