Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Robert Bergh mot Tomas Malmqvist i Cagnes-Sur-Mer

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Robert Bergh kör själv Pinto Bob i grupp III-loppet Prix de la Cote d'Azur. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

När Vincennes vilar onsdag och torsdag den här veckan lastar duon Robert Bergh och Tomas Malmqvist hästbussarna fulla och drar till Cagnes-Sur-Mer för bland annat ett intressant grupp III-lopp.

Publicerad:

Både Bergh och Malmqvist har två hästar vardera med i torsdagens grupp III-löpningen Prix de la Cote d'Azur, som bjuder på ett förstapris på 54 000 euro. Robert Bergh kör själv Pinto Bob medan han lämnar över Vikens High Yield till Gabriele Gelormini. Malmqvist har i sin tur med Eric The Eel och Empire. Samtliga dessa står start tillsammans med fem andra hästar på 2925 meter, medan det finns ytterligare sju konkurrenter 20 meter bakom.

Robert Bergh startar i andra lopp även Speedy Tilly och Ivory di Quattro medan Tomas Malmqvist har med Inca Turgot, Holy Water och Crack Atout.

Se startlistan till Prix de la Cote d'Azur här.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.