Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bra eller dåligt med regn?

Foto: TR Bild
Timo Nurmos och Daniel Redén på Vincennes stallbacke. Foto: TR Bild

Är det dåliga vädret i Paris en för- eller nackdel för svenskhoppen Readly Express och Propulsion? Travronden har känt Timo Nurmos och Daniel Redén lite på pulsen med bara ett par timmar kvar till start.

Publicerad:

Timo och Daniel hälsade på varandra och båda såg väldigt lugna och förväntansfulla ut där på H-sektionen på Vincennes stallbacke.
– Propulsion springer på allt, så jag är inte orolig över regnet. Det var exempelvis värre när han besegrade Readly Express i Åby Stora Pris förra året.

Även Timo tar det här med regnandet med lugn.
– När Readly Express vann Europaderbyt här på Vincennes var banan betydligt mer krävande, det är ett bättre och skonsammare material i banan nu. Annars har jag inte tänkt så mycket på vädret; det är ändå inget jag kan påverka. Sedan får man ju i vilket fall som helst inte ändra tillbaka från barfota till skor här i Frankrike. Så det är bara att gilla läget.

Om knappt två timmar får vi se om någon av de båda tränarna få le ikapp med regnet...

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS