Sveriges ledande travtidning
ANNONS

28 hästar anmälda till första B-loppet Prix de Bretagne

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Sébastien Guarato har anmält Face Time Bourbon till Prix de Bretagne. Hästen har aldrig tidigare startat i det loppet. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

På söndag börjar det franska vintermeetinget på allvar när det första B-loppet ska avgöras – Prix de Bretagne. Bland de startande finns Face Time Bourbon och Zacon Gio. Från svenskt håll hittar vi Calle Crown och Wild Love.

Publicerad:

Sammanlagt anmäldes i dag 28 hästar till Prix de Bretagne, ett grupp II-lopp som avgörs över 2700 meter med voltstart och en samlad prissumma på 110.000 euro. Bland de anmälda återfinns Face Time Bourbon, som aldrig tidigare startat i det här loppet. Han gör nu, om hästen inte tas bort senast torsdag, sitt första framträdande efter segern i Lotterialöpningen den 3 oktober. Världsmästaren Zacon Gio tränas numera av Jean Michel Bazire och är också med i den preliminära startlistan, liksom fjolårsvinnaren Diable de Vauvert (tränas av Bertrand Le Beller).

Anmälda hästar just nu till Prix de Bretagne, söndag (minst pengar först, inga fler hästar kan anmälas, däremot är det strykningsomgångar både på onsdag och torsdag, de 18 vinstrikaste får starta)

Hermine Girl
Hades de Vandel
Hastronaute
Grand Art
Flicka de Blary
Digne Et Droit
Fairplay d'Urzy
Delfino
Ganay de Banville
Calle Crown 
Feydeau Seven
Amon You SM
Wild Love
Rebella Matters
Frisbee d'Am
Fakir du Lorault
Violetto Jet
Detroit Castelets
Flamme du Goutier
Diable de Vauvert
Feliciano
Bilooka du Boscail
Chica de Joudes
Etonnant
Carat Williams
Zacon Gio
Bilibili
Face Time Bourbon

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.